Reacties na de Lomilomi massage ...

Na een Lomilomi massage ben je heerlijk ontspannen en aan de reacties te lezen ook poëtisch.

Antonia:
"De massage was weer fantastisch! Zo ontspannend dat ik het gevoel heb gehad om even in Hawaii te kunnen zijn. De muziek en de mooie kamer en zo heerlijk tussen de witte flanellen lakens is een cadeau, dat mij zo goed doet. Dank je wel voor deze liefdevolle massage. Tot de volgende keer. Aloha, love."

Ted:
"Wat een ervaring om nog ééns in mijn leven door 'Moeder' in zo'n kleurrijk bad te worden gedaan. Mijn dank voor de fijne middag. Me ke aloha pumehana, a hui hou."

Anneke:
Uit het rumoer en de drukte
die andere wereld binnengaan.
De elementen.
Thuiskomen in jezelf.
Armen als vleugels en vlindervoeten.
Weer "weten" hoe 't was
en altijd zal zijn.
Harmonie
Aanwezig
Bewust
Leven

John:
"Het was goddelijk! Mijn hele zijn kreeg prachtige aandacht. Ik rook de zee, ik voelde de zee en ik was de zee in al zijn oneindigheid. Gerda, dank je wel uit het diepst van mijn hart."

Brief van Ank die al jaren Lomi's ontvangt.
"Hallo wereldvrienden. Ik ben Ank en woon in Nederland. Ben in 1924 geboren, dus niet één van de jongsten.
Ik ben ergens aan verslaafd. Het is niet wat u denkt. Ik word er ook niet ziek van, maar voel me steeds beter.
Jaren geleden kwam ik in contact met Ho'oponopono. En wel van de Lomilomi massage. In een uurtje reizen ben ik in Amsterdam, de mooiste stad van de wereld, vind ik.
Daar ik 2 kunstheupen heb, moest ik het rustiger aan doen. Om betere doorbloeding te hebben, ben ik naar Gerda van der Linden gegaan. U zult wel vragen, wat doet ze dan? Nu ... je wordt er heel rustig van, ligt heerlijk op de bank met een fijne warme deken. Als je je dan heel kalm voelt, krijg je de massage, van top tot teen. Eén schouder vast. De pijn is weg, behalve wanneer je toch iets zwaars tilt. Je rug wordt heerlijk losgemaakt, je benen, je tenen, je armen en handen, zelfs je hoofd en aangezicht. Afijn, als je naar huis gaat en je loopt op straat, is het net of Gerda elastiekjes tussen je gewrichten gezet heeft. Alles zit heerlijk los. Ik zou dan wel willen dansen.
Komt u in de buurt van Amsterdam, ga dan eens langs.

Allemaal de groeten van een dansende Ank. Bye, bye.

Reactie van Merel na haar eerste Lomilomi massage
Dansende handen over mijn lichaam die mij respectvol aanraken. Ik voel me letterlijk lichter en sprankelender worden. Het voelt als een feestje om de massage te ondergaan. De Hawaiiaanse gesproken woorden van Gerda bezorgen mij kippenvel, de sfeer in de kamer, de neusfluit en Hawaiiaanse muziek, heerlijk! Ik was de hele dag in The Flow zoals ik dat zelf noem. Alles klopte van minuut tot minuut en ik voelde me gelukkig. Nu 2 weken na de massage merk ik dat ik me energieker en krachtiger voel. Dus dit is voor mij voor een herhaling vatbaar en waardevol om cadeau te doen aan mensen om er ook kennis mee te kunnen maken.
Gerda dank voor inspiratie, joy and happiness.

With love, Merel

Spontane reactie van Thalia na haar eerste Lomilomi:
Ik wil je even laten weten wat voor een effect de massage heeft gehad. Ik kwam thuis en ik had glinster oogjes, zo vertelde mijn huisgenote mij, Ik voelde me ook bijzonder prettig. Mijn scheef staan was stukken beter en ook de pijn was veel minder. Ik heb het gevoel dat het nog steeds doorwerkt in mij. Het was een heerlijke behandeling waar ik met plezier aan terug denk en voor dat ik ga slapen visualiseer ik het kind in mij dat zich zo heerlijk baddert in het licht van de kleuren,die je benoemde. Ook lijk ik wat meer energie te hebben. Heerlijk is dat.